Wyszukiwarka

ROBIMY PORN FOODY: Bacon Sushi

pornfood

Po dwóch miesiącach wracamy z porn foodami. Dziś na warsztat bierzemy… BEKONOWE SUSHI. Oby się udało!

Jaki efekt chcemy uzyskać? O taki:

 

Maciej rednacz 5 października 201519:37

I to by bylo na tyle… Dzięki za obecnosć, jak zwykle wyszlo fajnie. Wiadomo, nie tak pięknie jak na obrazkach z internetu, ale za to jak smacznie! Do następnego!

Maciej rednacz 5 października 201519:36

No i rozwiązujemy konkurs!

Jungle Speed leci do Alicji Czajki. Urzeklas nas pomyslem o bananie w bekonie. Mówisz, że by nie wyszlo? Cóż, spróbujemy następnym razem!

Alicjo, napisz na maila m.blatkiewicz@wygrywamzanoreksja.pl – tam przekażę Ci szczególy, jak odebrać nagrodę.

Maciej rednacz 5 października 201519:27

Maly #protip: gdy będziecie robić swoją wersję mięsnego sushi, dajcie więcej warzyw. U nas wlasciwie samo mięcho. 😉 CHOĆ TO PRZECIEŻ NIC ZLEGO, PRAWDA?

Maciej rednacz 5 października 201519:27

Wyglądem wprawdzie nie powala – przynajmniej nie w takim stopniu jak na tym filmiku – ale smakowo robi robotę. O dziwo najlepiej smakuje wersja w tempurze.

Maciej rednacz 5 października 201519:25

Więcej zdjęć mięsnego sushi:



Maciej rednacz 5 października 201519:24

Mięsne sushi w tempurze wygląda mnie zachęcająco.

Maciej rednacz 5 października 201519:01

Tak to wygląda. Teraz jemy. A potem więcej fot! Relacja i konkurs trwają!

Maciej rednacz 5 października 201518:35

Tę rolkę usmażymy w tempurze. Nie wygląda najpiękniej. 😀

Maciej rednacz 5 października 201518:34

Będziemy robić jedną rolkę w tempurze! 🙂

Maciej rednacz 5 października 201518:30

Pjotr powiedzial, ze jeszcze 10 minut…. UMRĘ Z GLODU!

Maciej rednacz 5 października 201518:17

Ja już zglodnialem, a Wy?

Maciej rednacz 5 października 201518:06

Niby się robi, a różnicy nie widać… 🙁

Maciej rednacz 5 października 201518:02

Jesli zastanawiacie się, gdzie zjesc w Poznaniu, to polecam facebookową grupę do wymieniania opinii na ten temat: https://www.facebook.com/groups/671808176265193/

Maciej rednacz 5 października 201518:00

Relacja trwa także na Snapchacie. Nick: wza_bekon.

Maciej rednacz 5 października 201518:00

A jak chcecie wygrać Jungle Speeda, to zapraszam do konkursu:

Wystarczy, że w komentarzach pod relacją napiszecie, co owinęlibyście w bekon. Najciekawsza odpowiedź zostanie nagrodzoną grą. W komentarzu koniecznie dodajcie swój adres e-mail – inaczej Wasza wypowiedź nie będzie brała udziału w konkursie.

Macie czas do końca relacji. Nagrodę ufundował sklep Rebel.pl.

Maciej rednacz 5 października 201517:59

W międzyczasie gramy w Jungle Speeda. Zrobilbym zdjęcie, jak to wygląda, ale grając brakuje nam do tego rąk. W każdym razie: jest bardzo zabawnie!

Maciej rednacz 5 października 201517:54

Sushi się robi. Uzbrajamy się w cierpliwosc.

Maciej rednacz 5 października 201517:39

Tak to wygląda. Teraz oczekiwanie. 🙂

Maciej rednacz 5 października 201517:38

Wchodzą na grilla. :3

Maciej rednacz 5 października 201517:27

Chcecie wygrać „Jungle Speeda”? Nic prostszego!

Wystarczy, że w komentarzach pod relacją napiszecie, co owinęlibyście w bekon. Najciekawsza odpowiedź zostanie nagrodzoną grą. W komentarzu koniecznie dodajcie swój adres e-mail – inaczej Wasza wypowiedź nie będzie brała udziału w konkursie.

Macie czas do końca relacji. Nagrodę ufundował sklep Rebel.pl.

Maciej rednacz 5 października 201517:26

Tak to wygląda po zawinięciu. Nie za pięknie. Po ugrillowaniu będzie lepiej, wierzę.

Maciej rednacz 5 października 201517:21

Boczek, mięcho, papryka, cebula, ser. I to nie będzie epickie?!

Maciej rednacz 5 października 201517:21

Tak to się robi.

Maciej rednacz 5 października 201517:20

Veyron dzisiaj jakis smutny…
Maciej rednacz 5 października 201517:18

Dzieje się!

Maciej rednacz 5 października 201517:03

Rozpalamy grilla!

Maciej rednacz 5 października 201516:59

Skladniki podstawowe.

Maciej rednacz 5 października 201516:54

Chcecie wygrać „Jungle Speeda”? Nic prostszego!

Wystarczy, że w komentarzach pod relacją napiszecie, co owinęlibyście w bekon. Najciekawsza odpowiedź zostanie nagrodzoną grą. W komentarzu koniecznie dodajcie swój adres e-mail – inaczej Wasza wypowiedź nie będzie brała udziału w konkursie.

Macie czas do końca relacji. Nagrodę ufundował sklep Rebel.pl.

Maciej rednacz 5 października 201516:48

Na Snapie są już pierwsze foty. Nick: „wza_bekon”.

Maciej rednacz 5 października 201516:45

Witamy, witamy! Zaraz zaczynamy!

  • Kasia

    W bekon owinelabym pieczonego królika ze szpinakiem i czosnkiem <3 pieczony królik świetnie łączy się z bekonem szymczyk@wp.eu

  • Epyon

    Swoje łóżko. Mail: rav.emuteam [at] gmail.com

  • Alicja Czajka

    Na początku pomyślałam o maśle orzechowym i bananie, ale ten el standardo nie sprawdziłby się w wysokiej temperaturze, więc poleciałabym po całości w stylu mięsnym- długomarynowany pulled pork na słodko-ostro, ciachałabym.

  • Paweł Tanona

    Co takiego ja mógłbym owinąć w bekon? Wiele osób narzeka jaki nasz dzisiejszy świat jest zły. Powód tego stanu rzeczy jest jeden. Brak bekonu. Jak wszyscy dobrze wiemy, bekon zawsze pomaga i zmienia wszystko na lepsze. No oprócz naszego stanu zdrowia. Ale tak naprawde to tylko wmawianie nam tego przez koncerny farmaceutyczne, ktore nie chcą zmienić świata w lepsze miejsce. Wiec jeśli bekon ma zmienić świat na lepsze, musimy w niego owinąć wszystko. Ludzi, polityków, fabryki w których produkuje sie bekon, miejsca wojen, przede wszystkim miejsca, w których jest głód, nawet te świnie na polu trzeba owinąć bekonem, aby powstał z nich jeszcze lepszy bekon. No i przede wszystkim każde nasze danie, a przede wszystkim te dania, w których nie ma mięsa. Jeżeli tak zrobimy, nasza planeta stanie sie najlepszym miejscem do życia dla wszystkich istnień.

    A to moj bekonowy mejl 🙂 – supert1998@gmail.com

  • Krop

    W bekon owinęłabym coś mięsnego, np. bekon albo dużo bekonu, bez zbędnych dodatków, bo dużo bekonu robi swoje i samo w sobie jest dodatkiem np. do bekonu:D Obiad bez mięsa to nie obiad, tak samo jak mało bekonu to nie bekon. Marzy mi się wielka bekonowa kula, w której każdy plaster bekonu jest owinięty plastrem bekonu. Coś jak wielka bekonowa cebula. Ot co 😉
    flly92@onet.pl

  • Dagmara Magoń

    Frytki. Domowe frytki. Ktore upiekłyby się wbekonie. Tak.

    dagmaramagon@onet.pl

  • Maciej Nowak

    Się 😉
    Pozdrawiam serdecznie ?

  • mimmosa
  • Mo

    Sama siebie bym owinęła!
    Żartuje, jestem wege. Ale lubię Junglespeeda ;D
    ( rego2233@o2.pl )

  • Aleksandra

    Wszystko. Po prostu 🙂

    a.dabrowska89@gmail.com